Zde může být vaše reklama.

Domácí pohár Házenkářky DHK Zora postoupily do semifinále

Házenkářky DHK Zora postoupily do semifinále

foto: Petr Pelíšek

28. 12. 2019 - 13:47

Čas mezi Vánocemi a oslavou konce roku vyplnilo házenkářkám DHK Zora Olomouc pohárové utkání proti Hodonínu. Hanačky duel na domácí palubovce bez větších potíží zvládly a jsou v semifinále soutěže.

Zora šla od první sekundy utkání za postupovým cílem. Rychle vedla, dávala jeden gól za druhým, a když vyhrála první poločas 15:7, bylo v podstatě rozhodnuto. V úvodu druhé půlky si Hanačky vybraly pár slabších minut, ale nějakou zásadní komplikaci pro konečný jasný výsledek to neznamenalo.

„Jsem spokojený. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme rozhodnout daleko dříve a větším rozdílem, než v mistrovském utkání se stejným soupeřem předtím. A tak jsem chtěl, abychom mohli prostřídat celou střídačku. Obojí se povedlo. S výjimkou úvodních deseti minut druhého poločasu to bylo podle mých představ. Už od prvního poločasu jsme měli zápas pevně v moci, jsem rád, že mohly dostat příležitost i holky, které se v mistrovských utkáních k takové minutáži nedostanou. A k tomu jsme mohli pošetřit některé z opor,“ řekl trenér DHK Zora Olomouc Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc – HK Hodonín 34:21 (15:7)

Další články