Zde může být vaše reklama.

Dramatické střetnutí Házenkářky Zory vybojovaly další výhru

Házenkářky Zory vybojovaly další výhru

foto: Petr Pelíšek

02. 02. 2020 - 10:45

Házenkářky DHK Zora Olomouc se zase vrátily na vítěznou vlnu. Po dvou porážkách si doma v 19.kole interligy po boji poradily s Dunajskou Stredou. Hanačky měly po prvním poločase náskok osmi branek, ale nakonec museli o dva body bojovat až do posledních sekund.

„Byly to rozdílné dva poločasy. První půlka, v té jsem byl spokojený s předváděnou hrou. Předzápasovou taktiku jsme plnili. Vycházely nám rychlé útoky, fungovala obrana. Druhou půlku jsem upozorňoval na to, abychom nepodceňovali soupeře. Ale stalo se to a začaly se kupit střelecké chyby, soupeř se dostal na dostřel. S druhým poločasem jsem absolutně nespokojený. V první půlce dostaneme osm branek a v druhé devatenáct. Někde se to prostě vypustilo nebo někde něco nefungovalo. Nedařilo se nám v obraně a nedostávali jsme se do rychlých útoků. Pak jsme se báli o výsledek,“ řekl trenér DHK Zora Olomouc Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc - MŠK Dunajská Streda 29:27 (16:8)

Nejvíce branek: Patrnčiaková 6, Kašpárková 5, Jansová 5 - Bízik 12, Bruncvik 4, Lelkesová 3, Mészáros 3. Rozhodčí: Friedel, Kučerka. Sedmimetrové hody: 3/1 - 3/3. Vyloučení: 5:4. Diváci: 200.

Další články