Zde může být vaše reklama.

Už je tady! HC Olomouc představil Davida Krejčího

HC Olomouc představil Davida Krejčího

foto: Petr Pelíšek

23. 08. 2021 - 15:57

Útočník David Krejčí už je na Hané. Hokejový HC Olomouc dnes na tiskové konferenci představil hvězdou posilu, jeden z nejlepší hráčů v historii českého hokeje a jeden z nejlepších centrů současnosti bude hrát v novém soutěžním ročníku extraligy za Moru, smlouvu podepsal na jednu sezonu. Hrát bude se svým číslem 46.

„Nebojím se říct, že David Krejčí je jedním z nejlepších hráčů na světě. Jsme rádi, že se rozhodl pro nás, přestože měl nabídky z NHL. Teď je důležité jej správně začlenit do sestavy a vybrat mu ideální hráče na křídla. Určitě i sám David k tomu bude mít co říct,“ řekl Jan Tomajko, jednatel a trenér HC Olomouc.

„Měl jsem mnoho nabídek, ale vše dopadlo tak, jak jsem chtěl. Vracím se do Olomouce a za to jsem velice rád,“ řekl David Krejčí. „Bylo to celé jen o tom, jestli chci pokračovat v NHL, nebo ne. Rozhodl jsem se, že se vrátím. Z rodinných důvodů by nemělo cenu hrát třeba v Praze nebo jinde po Evropě. V Olomouci znám všechno, jak zimní stadion, tak okolí. I proto tak pro mě byla jasnou volbou," podotkl.

Další články