Zde může být vaše reklama.

Fanoušci skoupili vstupenky, ale Jágr v Prostějově nenastoupí. Necítím se, řekl

Fanoušci skoupili vstupenky, ale Jágr v Prostějově nenastoupí. Necítím se, řekl

11. 02. 2019 - 00:00

Další z avizovaných návratů Jaromíra Jágra na led zase neproběhne. Informace o tom, že se slavná osmašedesátka chystá vrátit se do zápasového rytmu právě v pondělí v Prostějově elektrizovala fanoušky, kteří vzali pokladny zimáku útokem. Nyní je jasné, že zbytečně, Jágr nenastoupí.

Přestože i oficiální web prostějovských Jestřábů ještě včera lákal na zápas s Jágrem, ten se nakonec neuskuteční. Přestože je zápas téměř vyprodán (podle on-line systému zbývá asi jen 200 lístků na stání z celkové kapacity stadionu 5 125 diváků), Jarmoír Jágr se nakonec na prostějovském ledě vůbec nepředstaví. Jak informoval server idnes, Jágr se na návrat zatím necítí. „Situace je taková, že trénuju. Ale abych se cítil nějak dobře, to vůbec ne. Zatím nemám pocit, že bych mužstvu byl prospěšný. Proto nehraju,“ řekl Jágr ČTK.

Olympijský vítěz z Nagana nastoupil naposledy 23. srpna v domácím přípravném souboji s Litoměřicemi, v jehož závěru se ale zranil. A zdravotní komplikace odložily i několik dalších uvažovaných návratů Jágra. Další utkání čeká Kladno ve středu, kdy se doma utká s beznadějně poslední Kadaní.

-vb-

 

 

Další články