Zde může být vaše reklama.

Domů bez bodů Hokejisté HC Olomouc padli v Liberci

Hokejisté HC Olomouc padli v Liberci

foto: Petr Pelíšek

07. 10. 2022 - 20:31

Sedmý zápas sezóny hráli hokejisté HC Olomouc dnes v Liberci. Hanákům se tentokrát nepovedlo uhrát nějaký zisk, po první půlce hrací doby ztráceli čtyři branky a manko se jim už smazat nezadařilo.

V první třetině to bylo dlouho nerozhodně nula k nule. Až chvíli před úvodní pauzou šla Mora do čtyř, potřetí v zápase, no a domácí se po dvaceti sekundách povedlo přesilovku využít. Hosté tak museli dohánět, ale moc se jim to nedařilo. Na začátku prostřední části zápasu sice trefil Škůrek břevno, ale pak přišla temná pětiminutovka pro Hanáka. Třikrát v ní inkasovali a to už nevypadalo moc dobře. Zlepšilo se to ještě před druhou přestávkou. První branku Mory v tomto zápase dal Kunc. A pak se prosadil Bambula, bylo to v oslabení, takže rázem to bylo jen o dva. V poslední dvacetiminutovce se bohužel pro Moru žádný obrat nekonal. Hosté sice bojovali, snažili se, měli nějak přesilovky, ale dát další góly, to se nepovedlo. A když inkasovali pátou branku, bylo rozhodnuto.

Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 6:2 (1:0, 3:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 20. Frolík (Birner, Balinskis), 27. Najman (Melancon), 30. Melancon (Jelínek), 32. Vlach (A. Najman, Flynn), 52. Flynn (Balinskis), 59. Rychlovský - 38. Kunc (Bambula, Rutar), 39 Bambula. Rozhodčí: Pražák, Pilný – Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 9:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 4366.

Liberec: Kváča – Balinskis, Melancon, Vitásek, Štibingr, Derner, Dvořák, Rosandić – Birner, Bulíř, Faško-Rudáš – Flynn, Filippi, Frolík – Vlach, Najman, Rychlovský – Čederle, Jelínek, Šír. Trenér Patrik Augusta.
HC Olomouc: Konrád – Dujsík, Ondrušek, Škůrek, Rašner, Řezníček, Švrček, Rutar – Orsava, Anděl, Káňa – Navrátil, Nahodil, Klimek – Bambula, Menšík, Kunc – Kusko, Strapáč, Handl. Trenér Jan Tomajko.

Další články