Zde může být vaše reklama.

Vezou bod z venku Hokejisté HC Olomouc prohráli po prodloužení

Hokejisté HC Olomouc prohráli po prodloužení

foto: Petr Pelíšek

05. 01. 2024 - 20:06

Ve třiatřicátem extraligovém kole hráli hokejisté HC Olomouc derby ve Vítkovicích. A povedlo se jim zabodovat. Mora hrála v řádné hrací době nerozhodně, bere bod za prohru po prodloužení.

V první periodě se dařilo o něco lépe domácím. A ve 12. minutě šli do vedení, když se jim povedlo proměnit přesilovku. A těsný náskok si Vítkovice nesly i do kabin po první siréně. Krátce po startu druhé třetiny bylo srovnáno, skórovat se povedlo Navrátilovi. Ale v závěru této části duelu si domácí zase vzali vedení zpět. Moře ale zase vyšel vstup do další třetiny. A stejně jako po první pauze se i po té druhé trefil Navrátil. Nerozhodně 2:2 to bylo i po šedesáti odehraných minutách, takže se šlo do prodloužení. Krátce po jeho začátku domácí rozhodlo

HC Vítkovice Ridera – HC Olomouc 3:2 po prodl. (1:0, 1:1, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 12. Bukarts (Kalus, Lakatoš), 38. Kovář (Lakatoš, Kalus), 61. Auvitu – 22. Navrátil (Káňa, Nahodil), 42. Navrátil (Řezníček, Káňa). Rozhodčí: Hribik, Veselý – Lederer, Bohuněk. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:0. Diváci: 5395.

HC Vítkovice: Klimeš – Percy, Raskob, Mikuš, Grman, Auvitu, Kovář, Jeřábek – Kalus, Chlán, Lakatoš – Fridrich, Barinka, Peterek – Bukarts, Krieger, Dej – Claireaux, Šoustal, Vondráček. Trenér Jiří Veber.
HC Olomouc: Sedláček – Ondrušek, Řezníček, Švrček, Černý, Rašner, Rutar, Škůrek – Kusko, Knotek, Klimek – Káňa, Nahodil, Navrátil – Kunc, Macuh, Bambula – Anděl, Menšík, Musil. Trenér Jan Tomajko.

Další články