Zde může být vaše reklama.

Domácí ztráta Hokejisté HC Olomouc prohráli s Libercem

Hokejisté HC Olomouc prohráli s Libercem

foto: Petr Pelíšek

17. 02. 2023 - 20:34

V sedmačtyřicátém kole extraligy nastoupili hokejisté HC Olomouc doma proti Liberci. Mora vedla od sedmé minuty, ale pak už tahala za kratší ofenzivní konec a bodovat se jí nepovedlo.

Hanáci vstoupili do zápasu velmi dobře. A už v 7. minutě šli do vedení, bylo to po trefě Škůrka. Ale z náskoku se neradovali dlouho. Za další čtyři minuty bylo srovnáno, Libereckým se podařilo proměnit přesilovou hru. Nerozhodný stav jedna k jedné potom trval až do sedmadvacáté minuty. V té šli do vedení hosté. A náskok pak zvýšili ve 33. z trestného střílení. Na kontakt Moru vrátil ještě před druhou sirénou Káňa. V poslední dvacetiminutovce se domácí tlačili za změnou stavu, ale překonat libereckého brankáře už se jim nepovedlo.

HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec 2:3 (1:1, 1:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Škůrek (Mareš, Navrátil), 37. Káňa (Rutar) – 11. Faško-Rudáš (Balinskis, Flynn), 27. Vlach (Dlouhý), 33. Flynn (tr. střílení). Rozhodčí: Šír, Vrba – Hlavatý, Lederer. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. Diváci: 4306.

HC Olomouc: Konrád – Dujsík, Ondrušek, Mareš, Škůrek, Řezníček, Černý – Káňa, Nahodil, Bambula – Plášek, Musil, Navrátil – Klimek, Kusko, Strapáč – Anděl, Menšík, Rutar. Trenér Jan Tomajko.

Liberec: Neužil – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, Flynn, Ordoš – Jelínek, Rychlovský, Vlach – Šír, Dlouhý. Trenér Patrik Augusta.

Další články