Zde může být vaše reklama.

To se nepovedlo Hokejisté HC Olomouc prohráli s Litvínovem

Hokejisté HC Olomouc prohráli s Litvínovem

foto: Petr Pelíšek

20. 01. 2023 - 20:42

Po úterní výhře v Třinci hráli hokejisté HC Olomouc doma proti Litvínovu. Zápas se jim ale vůbec nepovedlo, prohráli vysoko o sedm branek. V neděli hraje Mora doma proti Plzni (17.00).

Začátek zápasu byl pro Olomoucké jako špatný sen. Ve 2. minutě inkasovali první branku, do první sirény pak ještě další tři a to už nevypadalo moc příjemně. Na začátku prostřední třetiny snížil z přesilovky Nahodil. Jenže zvrat se nekonal. Potom se třikrát prosadili hosté a dohnat v poslední periodě ztrátu šesti branek, to už byl v podstatě neřešitelný problém. Závěrečná dvacetiminutovka už nebyla tak bohatá na góly, padl už jen jeden, do sítě Mory.

HC Olomouc – HC Verva Litvínov 1:8 (0:4, 1:3, 0:1)

Branky a nahrávky: 24. Nahodil (Ondrušek) – 2. Hlava (Jaks), 9. Kudrna (Abdul), 17. Hlava (Jaks, Stránský), 20. Zdráhal, 33. Zdráhal (Stránský), 37. Hlava, 40. Abdul (Freibergs), 60. Abdul (Jaks). Rozhodčí: Obadal, Stano – Rampír, Rožánek. Vyloučení: 4:1. Využití: 1:1. Diváci: 4191

HC Olomouc: Lukáš (21. Konrád) – Ondrušek, Rašner, Mareš, Černý, Řezníček, Švrček, Rutar – Káňa, Knotek, Bambula – Orsava, Nahodil, Musil – Plášek, Kunc, Navrátil – Kusko, Strapáč, Olesz. Trenér Jan Tomajko.

Litvínov: Zajíček  – Zile, Freibergs, Zeman, Strejček, Demel, Jaks, Šalda – Kudrna, Sukeľ , Abdul – Stránský, Estephan, Zdráhal – Danielčák, Gut, Hlava – Havelka, Fronk, Stehlík. Trenér Karel Mlejnek.

Další články