Zde může být vaše reklama.

Domácí ztráta Hokejisté HC Olomouc prohráli s Třincem

Hokejisté HC Olomouc prohráli s Třincem

foto: Petr Pelíšek

03. 03. 2023 - 20:27

Hokejisté HC Olomouc měli v 51. kole extraligy doma za soupeře Třinec. Zápas se Hanákům nepovedl, prohráli, když rozhodla už první dvacetiminutovka.

Mora nezvládla až poslední vzájemné utkání s Třincem v základní části. Všechna první dokázala zvládnout za tři body. Tentokrát se to nepovedlo, tým opět oslabila spousta absencí, scházelo opět mnoho opor v čele s Ondruškem nebo Káńou. Navíc to Hanákům v poslední době moc nelepí v ofenzivě, za poslední čtyři utkání dali ze hry jen jednu branku. Tentokrát se střelecky neprosadilo a rozhodnuto bylo už po první periody, kterou ztratili nula tři. S ohledem na další výsledky je ale už nyní jasné, že budou začínat play-off doma.

„Pro nás to není jednoduché vzhledem k tomu, v jaké sestavě nastupujeme, navíc po těžkém zápase na Spartě. Potřebujeme, aby hráči, kteří zůstali v sestavě, hráli na hranici svých možností, což se bohužel nepodařilo. Měli jsme šanci na začátku zápasu. Kdybychom ji proměnili, možná by se zápas vyvíjel jinak. Poté jsme se něčeho snažili chytit, ale nepovedlo se,“ uvedl asistent trenéra HC Olomouc Boris Žabka.

HC Olomouc – HC Oceláři Třinec 0:5 (0:3, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 14. Nestrašil (Daňo, Jeřábek), 18. Daňo (Růžička), 20. Nestrašil (J. Jeřábek), 56. Daňo (Růžička), 59. Chmielewski (Dravecký). Rozhodčí: Hribik, Ondráček – Rampír, Rožánek. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. 

HC Olomouc: Lukáš – Rašner, Dujsík, Řezníček, Švrček, Mareš, Galvas – Rutar, Plášek, Kusko – Navrátil, Olesz, Knotek  – Bambula, Klimek, Menšík – Strapáč, Anděl, Kučera – Kucsera. Trenér Jan Tomajko.
Třinec: Mazanec – Zahradníček, Smith, Roth, Kaňák, Jeřábek, Doudera, Adámek – Voženílek, Růžička, Roman – Nestrašil, Marcinko, Kurovský – Chmielewski, Hrňa, Dravecký  – Daňo, Buček. Trenér Zdeněk Moták.

Další články