Zde může být vaše reklama.

Čtvrtý zápas přípravy Hokejisté HC Olomouc prohráli s Vítkovicemi

Hokejisté HC Olomouc prohráli s Vítkovicemi

foto: Petr Pelíšek

26. 08. 2022 - 20:01

Hokejisté HC Olomouc se v letošní přípravě představili svým fanouškům doma. Mora měla v Plecharéně za soupeře Vítkovice. Hanáci na úvod přípravy ve Vítkovicích prohráli po nájezdech, také tentokrát byli veselejší, bylo v řádné hrací době.

Úvod zápasu vyzněl lépe pro Vítkovice a z aktivity vytěžily také vedení. Bylo to v 6. minutě. Střelu Fridricha brankář Konrád ještě vyrazil, ale na dorážku Lindberga už neměl. Mora pak přidala, vynutila si i přesilovku pět na tři, ale žádnou z možností se proměnit nepovedlo. Prostřední periodu už Hanáci začali dobře od začátku. Měli i nějaké šance, v plném počtu i v přesilovce. Ale dát branku, to nešlo. Hosty držel skvělými zákroky gólman Stezka. Naopak Olomoučtí inkasovali podruhé, po brejku Vítkovic se trefil Marosz. V poslední dvacetiminutovce se Mora snažila o zvrat, avšak skóre už se nezměnilo.

HC Olomouc – HC Vítkovice Ridera 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Lindberg (Fridrich, Bernovský), 31. Marosz (Bukarts). Vyloučení: 3:4.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Rašner, Švrček, Řezníček, Dujsík, Groch – Orsava, Menšík, Káňa – Musil, Nahodil, Klimek – Kunc, Kolouch, Kucsera – Navrátil, Anděl, Strapáč. Trenér Jan Tomajko.
Vítkovice: Stezka – Grman, Kovář, Stehlík, Gewiese, Raskob, Koch, D. Krenželok – Dej, Kotásek, L. Krenželok – Bukarts, Marosz, Fridrich – Bernovský, Lindberg, Kalus – Půček, Chlán, Lednický. Trenér Miloš Holaň.

Další články