Zde může být vaše reklama.

Venkovní derby Hokejisté HC Olomouc prohráli v Brně na nájezdy

Hokejisté HC Olomouc prohráli v Brně na nájezdy

foto: Petr Pelíšek

29. 11. 2022 - 21:03

Jeden bod vezou hokejisté HC Olomouc z Brna. Zápas Mory na Kometě byl dlouho vyrovnaný, ze hry žádná branka nepadla. Stalo se tak až v páté sérii nájezdu a šťastnější byli domácí.

Ve Winning Group Areně hrála defenzivní partie, která patřila oběma gólmanů. Ani jeden z nich totiž v základní hrací době neinkasoval a po šedesáti odehraných minutách tak na kostce svítilo spíše fotbalové skóre 0:0. To se nezměnilo ani po prodloužení a o bonusovém bodu pro Kometu tak rozhodl až v páté nájezdové sérii jediný úspěšný střelec Radek Koblížek.

HC Kometa Brno – HC Olomouc 1:0 po s. n. (0:0, 0:0, 0:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: rozhodující nájezd Koblížek. Rozhodčí: Kubičík, Stano – Rampír, Synek. Vyloučení: 1:0. Bez využití. Diváci: 5956.

Kometa: Furch – Ščotka, Kundrátek, Hrbas, Kučeřík, Gulaši, Holland, Forman – Flek, Holík, Horký – Zaťovič, Strömberg, Koblížek – Šalé, Zbořil, Kollár – Kratochvíl, Süss, Vincour. Trenéři: Pešout, Horáček a Otoupalík.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Dujsík, Mareš, Škůrek, Rašner, Černý, Řezníček – Káňa, Knotek, Bambula – Olesz, Nahodil, Musil – Plášek, Kusko, Navrátil – Menšík, Anděl, Kucsera. Trenér Jan Tomajko.

Další články