Zde může být vaše reklama.

Nevyšlo to Hokejisté HC Olomouc prohráli v Budějovicích

Hokejisté HC Olomouc prohráli v Budějovicích

foto: Petr Pelíšek

28. 12. 2022 - 20:36

Hokejisté HC Olomouc prostřední ze tří zápasů tohoto týdne prohráli. Poslední venkovní letošní duel hráli v Českých Budějovicích. Tam sice po dvou třetinách vedli, ale ve třetí už se jim nedařilo.

Po vyrovnané a bezbrankové první třetině se stav začal měnit krátce po startu prostřední části zápasu. Nejprve Moru poslal do vedení Knotek. Srovnáno bylo ve třiatřicáté minutě. Ale ještě do druhé přestávky opět hosté vedli, bylo to po zásahu Olesze. Na konci šestačtyřicáté minuty ale Mora o náskok přišla a mohlo se začínat znovu. V 53. minutě se Motor dostal poprvé do vedení, bylo to z přesilovky. Hosté pak bojovali o zvrat, ale v poslední minutě při power-play inkasovali počtvrté.

HC Motor České Budějovice – HC Olomouc4:2 (0:0, 1:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 33. Percy (Gulaš, Hanzl), 46. Čachotský (Bindulis, M. Toman), 53. Pech, 60. Valský – 23. Knotek (Nahodil), 37. Olesz (Švrček, Knotek). Rozhodčí: Kika, Obadal – Zíka, Rampír. Vyloučení: 4:4, navíc 5 + do konce Mareš. Využití: 2:1. Diváci: 6257.

České Budějovice: Strmeň – Štencel, Vráblík, Šenkeřík, Percy, Bindulis, Hovorka, Kachyňa – Dzierkals, Pech, Gulaš – Čachotský, Hanzl, Valský – Strnad, M. Toman, Přikryl – Karabáček, Vopelka, Tomeček. Trenéři: Čermák, Fousek a Novotný.

HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Kunc, Mareš, Kočí, Rašner, Švrček – J. Káňa, Knotek, Bambula – Klimek, Nahodil, P. Musil – Plášek ml., Kusko, Navrátil – Anděl, Strapáč, Olesz. Trenér Jan Tomajko.

Další články