Zde může být vaše reklama.

Těsná porážka Hokejisté HC Olomouc prohráli ve Varech

Hokejisté HC Olomouc prohráli ve Varech

foto: Petr Pelíšek

15. 11. 2022 - 19:50

Dohrávkou 4. kola se po reprezentační pauze zase vrátili zpět do extraligového rytmu hokejisté HC Olomouc.  V Karlových Varech se Hanákům nezadařilo, zpět domů se vracejí bez bodového zisku.

Na začátku sezony se ve Varech vzhledem k potuše rolby a poškození ledu nehrálo. Tentokrát byli technicky všechno v pořádku. Ovšem hostům se nepovedlo zachytit vstup do utkání a už ve 3. minutě inkasovali. Podobně začala také prostřední část zápasu, opět to byli domácí, kdo dal ve třetí minutě branku. Mora se pak snažila, ale ne korekci stavu nedošlo. Naopak krátce před druhou pauzou dostala třetí gól. Do poslední dvacetiminutovky šel místo Sedláčka chytat Lukáš. Ve 46. minutě se hostům povedlo snížit, trefil se Bambula. Za další dvě minutky to bylo ještě zajímavější, když kontaktní branku Mory zařídil podle zápisu Strapáč. Hanáci se pak tlačili za vyrovnáním, ale kýžený třetí gól se už dát nepovedlo.

Energie Karlovy Vary – HC Olomouc 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 3. Kohout (Redlich, Jiskra), 23. Redlich (Kohout, Jiskra), 37. Kohout (Havlín) - 46. Bambula (Knotek), 49. Strapáč. Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Gerát, Špůr. Vyloučení: 1:1. Diváci: 2729.
K. Vary: Lukeš – Huttula, Plutnar, Bartejs, Dlapa, Pulpán, Havlín, Mikyska – Rachůnek, Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Jiskra, Beránek – Bernad, Sapoušek, Kružík. Trenér David Bruk.
HC Olomouc: Sedláček (40. Lukáš) – Ondrušek, Rašner, Škůrek, Řezníček, Dujsík, Mareš – Rutar, Káňa, Nahodil – Kunc, Kusko, Knotek – Bambula, Anděl, Menšík – Navrátil, Olesz, Strapáč – Mácha. Trenér Jan Tomajko.

Další články