Zde může být vaše reklama.

Nedařilo se Hokejisté HC Olomouc v Kladně prohráli

Hokejisté HC Olomouc v Kladně prohráli

foto: Petr Pelíšek

27. 10. 2023 - 20:49

Pořad 14. extraligového kola poslal hokejisty HC Olomouc do Kladna. Za Moru už nastoupil Karel Plášek, který se k týmu po návratu ze zámoří připojil v pondělí. Hanáci bojovali o bodový zisk až do konce, ale domácí o gól podlehli.

Skóre se začalo měnit poměrně rychle. Už v 6. minutě poslal Kladno do vedení Ticháček. Pak se Mora ubránila v prvním oslabení. A chvilku potom měl druhou domácí branku na holi Ticháček, tentokrát si s jeho zakončením brankář Konrád poradil. V závěru první třetiny šla Mora do čtyř podruhé. Opět se bez potíží ubránila. Krátce po začátku prostřední dvacetiminutovky hráli hosté první přesilovku v tomto zápase. A povedlo se ji rychle využít. Na jedna k jedné srovnal Orsava. Nerozhodný stav pak platil i po čtyřiceti odehraných minutách. Gólově bohatší pak byla poslední perioda. Nejprve se dostali do vedení domácí. V 55. minutě dal na dva dva Kunc. Jenže po padesáti sekundách si Kladno vzalo vedení zpátky a už ho nepustilo.

Kladno – HC Olomouc 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 6. Ticháček (Klepiš, Procházka), 50. Tralmaks (Ticháček), 56. Sideroff (Ticháček, Tralmaks) – 25. Orsava (Knotek, Káňa), 55. Kunc (Knotek, Ondrušek). Rozhodčí: Pražák, Veselý – Špůr, Thuma. Vyloučení: 2:5. Využití: 2:1. Diváci: 3052.

Kladno: Brízgala – Hejda, Dotchin, Ticháček, Martenet, Slováček, Veber – Tralmaks, Klepiš, Kusý – Frolík, Pytlík, Sideroff – Strnad, Babka, Jarůšek – Procházka, Melka, Smoleňák.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Rutar, Mareš – Káňa, Nahodil, Orsava – Kunc, Knotek, Bambula – Plášek, Macuh, Navrátil – Kusko, Musil, Kucsera. Trenér Jan Tomajko.

Další články