Zde může být vaše reklama.

Mají další body Hokejisté HC Olomouc zvítězili ve Varech

Hokejisté HC Olomouc zvítězili ve Varech

foto: Petr Pelíšek

22. 12. 2022 - 20:42

V posledním kole hokejové extraligy před Vánocemi získali hokejisté HC Olomouc tři body. V Karlových Varech jim k tomu pomohla skvělá produktivita a výtečný brankář Jan Lukáš.

Mora cestu za výhrou nastartovala povedenou první periodou. V 10. minutě poslal hosty do vedení Nahodil. A o dva branky to bylo ještě do první sirény, v čase 19:28 se prosadil Navrátil. Na začátku prostřední části hry měli nejprve přesilovku domácí, pak Mora, ale stav se neměnil. Ještě chvilku se čekalo. Pak došlo k vyloučení na obou stranách a chvíli se hrálo čtyři na čtyři. Vary šly do tří a přesilovku Mora po devatenácti sekundách využila Knotkem. Náskok o tři branky už se pak Hanáci v poslední dvacetiminutovce nenechali vzít.

HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 10. Nahodil (Orsava, Mareš), 20. Navrátil (Plášek, Mareš), 37. Knotek (Nahodil, Orsava). Rozhodčí: Horák, Šindel – Brejcha, Gerát. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:1. Diváci: 2803.

HC Energie Karlovy Vary: Lukeš – Huttula, Pulpán, Bartejs, Stříteský, Rulík, Havlín, Rohan – Koblasa, Černoch, Beránek – Rachůnek, Hladonik, Koffer – Juusola, Gríger, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kružík. Trenéři: Bruk, Skuhravý a Šik.

HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Galvas, Mareš, Rutar, Švrček, Řezníček – Káňa, Knotek, Bambula – Klimek, Nahodil, Orsava – Plášek, Kusko, Navrátil – Kunc, Strapáč, Olesz – Anděl. Trenér Jan Tomajko.

Další články