Zde může být vaše reklama.

Dukla Hanákům svědčí Mora vyhrála další přípravný zápas

Mora vyhrála další přípravný zápas

foto: Petr Pelíšek

13. 08. 2019 - 22:07

Mimořádně zábavný podvečer si dnes užili fanoušci HC Olomouc. Mora hrála doma proti Trenčínu a zvítězila ve všech třech pasážích duelu – vyhrála v řádné hrací době, pak také prodloužení a samostatné nájezdy.

Moru poslal do vedení už ve 3. minutě Knotek. Na další branky se pak chvíli čekalo. Hanákům vyšel dobře i vstup do druhé periody. To šli hosté do tří a Mora dala dva přesilovkové góly. Pak se povedlo hostům snížit, ale ještě do druhé pauzy vedli domácí zase o tři branky. A stejným rozdílem nakonec vyhráli i celé utkání.

Po uplynutí řádné hrací doby na řadu přišly, protože jde o přípravu a vyzkoušet se musí všechno, také prodlužení a nájezdy. Prodloužení vyhrála Mora dva nula, branky dali Dujsík a Klimek, nájezdy potom také, ten rozhodující proměnil Ostřížek.

„Byli jsme produktivní, a to je dobře do dalších zápasů. Samozřejmě nejsme spokojení úplně se vším, protože Trenčín měl spoustu brejkových situací. Hráče ale musíme pochválit za pohyb, za bruslení, za osobní souboje. Bylo tam pár pěkných akcí, takže z tohoto pohledu jsme spokojeni,“ řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Další zápas hraje Mora ve středu v Brně proti Kometě.

HC Olomouc – Dukla Trenčín 6:3 (1:0, 3:1, 2:2)

Branky a nahrávky: 3. Knotek (Ostřížek, Hlaváč), 23. Irgl (Strapáč), 24. Škůrek (Ostřížek), 39. Nahodil (Káňa), 46. Káňa (tr. střílení), 53. Dujsík (Knotek) - 39. Coughler (Chromiak), 46. Štach, 47. Valach (Bokroš, Sojčík). Rozhodčí: Hradil, Cabák – Lukš, Novotný. Vyloučení: 3:4. Využití: 2:1. Diváci: 1300.

HC Olomouc: Lukáš – Dujsík, Vyrůbalík, Valenta, L. Rutar, Škůrek, A. Rutar, Hlaváč – Hecl, Nahodil, Káňa – Tomeček, Laš, Burian – Irgl, Kolouch, Strapáč – Klimek, Knotek, Ostřížek. Trenéři Jan Tomajko a Zdeněk Moták.

Další články