Zde může být vaše reklama.

Mora zahájila přípravu se čtyřmi posilami

Mora zahájila přípravu se čtyřmi posilami

09. 05. 2019 - 12:24

Hokejisté HC Olomouc dnes zahájili přípravu na nový soutěžní ročník. Trenérské duo Jan Tomajko – Zdeněk Moták na úvodní tréninkové jednotce přivítalo čtyři nové hráče, posilami týmu z Hané jsou útočníci Lukáš Klimek a Marek Hecl, také obránci Alex Rašner a Tomáš Valenta. Naopak v klubu skončili útočníci Aleš Jergl, Miroslav Holec, Bruno Mráz a obránci Robin Staněk s Jakubem Galvasem.

Mančaft měl původně začít trénovat jako obvykle na umělém trávníku Sigmy, ovšem vzhledem k vytrvalému dešti se nakonec operativně přesunul na inline plochu zimního stadionu. Hráči si mimo posilování dali na první tréninku fotbal nebo florbal. „Pro nás trenéry byl první trénink výborný.  Ne jenom já, ale určitě i chlapci se těšili. Tím to začíná, celá nový ročník. Těšíme se na to, abychom se mohli dále zlepšovat a posouvat se výš,“ řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

 A co bude mít Mora v suché přípravě na programu? „Do konce června nás čeká práce v areálu. Podle počasí bychom chtěli využít umělou trávu na Sigmě, chtěli bychom samozřejmě absolvovat i nějaké výběhy do terénu, v Samotiškách máme takový hezký kopeček. Chceme využít všechny možnosti, aby ta příprava byla pro kluky pestrá,“ podotkl Moták s tím, že pro své hráče plánuje mimo jiné také turnaje ve volejbale, návštěvy gymu nebo výjezd do vojenského prostoru Libavá. „Chtěli bychom to uskutečnit. Máme to předjednáno, ještě musíme navštívit velitele 7. motorizované brigády v Hranicích. Máme termín, zase to bude něco jiného, teambuilding,“ podotkl Moták.

Další články