Zde může být vaše reklama.

Slavné dresy jsou zpět, tým do OHSL má bratr Aleše Flašara

Slavné dresy jsou zpět, tým do OHSL má bratr Aleše Flašara

27. 04. 2019 - 12:42

Zelené mistrovské dresy z roku 1994, které byly při pětadvacátém výročí legendárního titulu v Olomouci znovu k vidění, se vrátí na olomoucký zimák. Do amatérské hokejové ligy OHSL se totiž na příští sezónu přihlásil tým HK Moraváci Olomouc, který složil nevlastní bratr obránce mistrů Aleše Flašara.

Na otázku, jestli liga uvažuje o vyšším počtu týmů pro sezónu 2019/2020, odpověděl prezident soutěže Vladislav Roj před měsíce takto: „Ano určitě uvažuji. Momentálně jsme zahájili jednání až z pěti týmy, takže pokud všechno dobře dopadne, hrálo by se od sezony 2019/20 s deseti týmy. Mým reálným snem je navýšit ligu na 14 týmů, což je takový počet, který by jsme byli schopni organizačně zvládnout.“
Že má ale takové eso v rukávu, tehdy neprozradil. OHSL se v letošní sezóně hrála v osmi týmech, příští rok přibudou dva nové, jedním z nich má být také právě tým Moraváků, kteří chtějí odkázat na mistrovskou tradici. „Je to až k neuvěření, ale momentálně máme větší hráčskou základnu (280 hráčů) než okresní přebor, který se hraje pod hlavičkou ČSLH. Je vidět, že o ligu je zájem,“ řekl redakci Roj.
Nový ročník startuje v září, zápas nováčků otevře ročník. Mistr bude znám v polovině března 2020.

Další články