Zde může být vaše reklama.

Další posila ofenzivy Útočník Plášek je zpět v HC Olomouc

Útočník Plášek je zpět v HC Olomouc

foto: hc-olomouc.cz

23. 10. 2023 - 18:36

Během pár dnů získal extraligový HC Olomouc další ofenzivní eso. Po comebacku Jana Káni z Vítkovic klub oznámil další návrat, z Pittsburghu se do Mory přesunul útočník Karel Plášek. Ten se zapojil do přípravy v srdci Hané právě dnes.

Trenér Jan Tomajko už po včerejší výhře nad Litvínovem řekl, že se druhý den objeví Karel Plášek na tréninku. A tak se také stalo.

Pláška vytrejdoval Vancouver do Pittsburghu, který jej dal rovnou k dispozici. Přerovský rodák tak musí odložit splnění snu o NHL, nyní se vydal jinou cestou. Vrátil se zpět do HC Olomouc, kde už byl v minulém soutěžním ročníku a kde byl mimořádně spokojený. „Byl jsem tady už v minulé sezóně. Byla tady výborná parta, výborní trenéři. Mám to blízko domů, takže Olomouc pro mě byla první volba. Jsem rád, že to vyšlo,“ řekl Plášek. „Zkušenost to samozřejmě byla, ale musím říct, že ne moc pozitivní. V první sezóně jsem byl celý rok zraněný, ve druhé jsem na to neměl fyzicky, protože kvůli zranění jsem toho přes léto mnoho nenatrénoval. Nebyl jsem stoprocentně připravený, tak mě poslali do Olomouce. Každopádně jsem rád, že jsem tam byl. Viděl jsem, jak to tam chodí,“ zhodnotil působení za oceánem.

Další články