Zde může být vaše reklama.

Nedokázali dát gól Hokejisté HC Olomouc doma padli s Boleslaví

Hokejisté HC Olomouc doma padli s Boleslaví

foto: Petr Pelíšek

27. 11. 2020 - 20:04

Hokejisté HC Olomouc hráli ve 21. kole extraligy doma proti Mladé Boleslavi. Mora tentokrát soupeře nezvládla a hladce prohrála.

Úvod zápasu byl pro Moru perný. Záhy se musela bránit v oslabení o dva muže v poli. To se povedlo ustát bez větších problémů. A v závěru první třetiny pak měli takovou výhodu také Kohouti. Ale ani oni se nedokázali střelecky prosadit.

Prostřední pasáž zápasu byla zpočátku ve znamení hostů. Po padesáti sekundách druhé periody je posla do vedení Zohorna. A pak Boleslav přidala druhou branku, to bylo z přesilové hry. Mora se snažila manko smazat, měla nějaké šance, ale překonat gólmana Růžičku se olomouckým hráčům nedařilo. Naopak šest minut před druhou sirénou se potřetí v zápase prosadili hosté. Ve 38. minutě mohl snížit v přesilovce Nahodil, ale sám před bránou minul. Pak Mora hrála 41 sekund přesilovku 5 na 3. Ale znovu se to obešlo bez gólového efektu.

V poslední třetině už si hosté poměrně v poklidu pohlídali náskok, stav už se nezměnil.

HC Olomouc – BK Mladá Boleslav 0:3 (0:0, 0:3, 0:0)

Branky a nahrávky: 21. R. Zohorna (Šťastný), 26. Jääskeläinen (Ševc, Šťastný), 35. Pláněk (Šťastný). Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Lučan, Kis. Vyloučení: 4:7, navíc 10 min. Kolouch. Využití: 0:1. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Konrád – Valenta, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, A. Rutar, Ondrušek – Burian, Knotek, Bambula – Káňa, Nahodil, Kucsera – Olesz, Kusko, Valský – Tomeček, Kolouch, Mácha.

Ml. Boleslav: Růžička – Ševc, Šidlík, Pláněk, Dlapa, Fillman, Bernad, Klikorka – R. Zohorna, Lunter, Šťastný – Jääskeläinen, Zbořil, Stránský – Flynn, Najman, Kousal – Strnad, Bičevskis, Cienciala.

Další články