Zde může být vaše reklama.

Tradiční derby Hokejisté HC Olomouc doma prohráli s Kometou

Hokejisté HC Olomouc doma prohráli s Kometou

foto: hc-olomouc.cz

15. 12. 2020 - 20:17

Hokejisté HC Olomouc dnes doma dohrávali duel 11. extraligového kola s Kometou Brno. Mora nenavázala na dvě předchozí utkání venku a bodovat se jí nepovedlo.

V první periodě se na branky čekalo docela dlouho. Ale přišly. V 18. minutě poslal Kometu do vedení Horký, ale ještě do pauzy srovnal Škůrek. Na začátku druhé třetiny využili hosté přesilovku Muellerem a podruhé v utkání vedli. A náskok jedné branky si hosté odnesli i do druhé pauzy.

Třetí část zápasu začal přesilovkou pro Moru. Ale využít se ji nepovedlo. A vzápětí došlo na další početní výhodu. Jenže ani ta moc nevyšla, ba naopak, Hanáci v ní inkasovali třetí branku. Hosté si potom poměrně s přehledem hlídali náskok dvou gólů. A pak při power-play Mory dali čtvrtý gól.

HC Olomouc – HC Kometa Brno 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 20. Škůrek (Bambula, Švrček) – 18. L. Horký (Vincour, Freibergs), 22. Mueller, 45. F. Král (Kunc), 58. Schneider. Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Kajínek, Malý. Vyloučení: 4:6, navíc Rutar 10 min. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Lukáš – Švrček, Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek, A. Rutar – Burian, Knotek, Bambula – Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Ostřížek, Kusko, Tomeček – Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Brno: Klimeš – Král, Pyrochta, Barinka, Němec, Gulaši, Freibergs – Plášek ml., Holík, Mueller – Zaťovič, Klepiš, Schneider – Horký, Brabenec, Vincour – Kunc, Dvořák, Šoustal.

Další články