Zde může být vaše reklama.

Rozhodla první třetina Hokejisté HC Olomouc Mladou Boleslav nezvládli

Hokejisté HC Olomouc Mladou Boleslav nezvládli

foto: hc-olomouc.cz

08. 12. 2020 - 19:31

V dohrávce 8. kola extraligy hráli hokejisté HC Olomouc v Mladé Boleslavi. Na ledě pátého celku tabulky se Hanákům vůbec nedařilo, už na začátku druhé třetiny prohrávali o čtyři branky a gólmana Branislava Konráda vystřídal Jan Lukáš.

Hostům se začátek zápasu ale vůbec nepodařil. Na přelomu čtvrté a páté minuty inkasovaly dvě branky v rychlém sledu. A když ještě do první pauzy přidala Mladá Boleslav třetí gól, bylo zřejmé, že na bodový zisk tentokrát Olomoučtí nedosáhnou. V úvodu prostřední části hry vyhnali domácí čtvrtým gólem z brány Konráda, kterého nahradil Lukáš. Pak se vývoj skóre zastavil a Mora už držela soupeře na distanc. Změnilo se to pak až po půlce třetí periody, kdy se Boleslav prosadila v přesilové hře. Pak se střelecky konečně prosadila také Olomouc, přesilovou hru využil Valský. Ale poslední slovo měli domácí, sedm sekund před koncem dali šestou branku.

BK Mladá Boleslav – HC Olomouc 6:1 (3:0, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 4. Lunter (Šťastný, Allen), 5. Ševc (Najman), 14. Ševc (Šidlík, R. Zohorna), 24. Šťastný (Ševc, Cienciala), 53. R. Zohorna (Jääskeläinen, Šťastný), 60. Pláněk (Najman) – 57. Valský (Valenta, Kusko). Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Ganger, Klouček. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. Hráno bez diváků.

Ml. Boleslav: Krošelj– Šidlík, Ševc, Allen, Pláněk, Bernad, Fillman, Moravec – Lunter, Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, Zbořil, Stránský – Flynn, Najman, Kousal – Strnad, Cienciala, Bičevskis.
HC Olomouc: Konrád (24. Lukáš) – Valenta, Škůrek, Vyrůbalík, Dujsík, Ondrušek, Černý, Rašner – Burian, Knotek, Bambula – Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Tomajko, Kusko, Gřeš.

Další články