Zde může být vaše reklama.

Mají dva body Hokejisté HC Olomouc porazili v prodloužení Kometu

Hokejisté HC Olomouc porazili v prodloužení Kometu

foto: hc-olomouc.cz

19. 01. 2021 - 20:59

V sedmatřicátém extraligovém kole měli hokejisté HC Olomouc doma za soupeře Kometu Brno. Po první třetině prohrávali, ale nakonec v utkání získali dva body za výhru v prodloužení.

V olomoucké sestavě byly letos poprvé útočníci Klimek a Strapáč. Zřejmě i proto Mora v celém utkání hosty jasně přestřílela a byla o první minuty aktivnější. Přesto po úvodní třetině vedli hosté, když se po vhazování trefil v 10.minutě do vinklu Valský. Mora srovnala ve druhé periodě. Bylo to ve 34.minutě, když puk do brněnské brány protlačil Nahodil. Branka padla po závaru, puk ale přes brankovou čáru přešel, což musel potvrdit videorozhodčí. V poslední třetině žádný gól nepadl, byť nějaké šance měly oba celky. A tak se šlo do prodloužení. To se Moře povedlo, když v 62.minutě trefil po přečíslení dva na jednoho druhý bonusový bod Káňa.

HC Olomouc – Kometa Brno 2:1 (0:1, 1:0, 0:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 34. Nahodil (Klimek), 62. J. Káňa (Dujsík) – 10. Valský (Klepiš). Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Frodl, Komárek. Vyloučení:  3:4. Bez využití. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Konrád – Dujsík, Švrček, Škůrek, Valenta, A. Rutar, Ondrušek, Vyrůbalík – Burian, Strapáč, Bambula – Káňa, Nahodil, Klimek – Ostřížek, Kolouch, Kucsera – Tomajko, Handl, Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Brno: Jekel– Zámorský, Král, Holland, Freibergs, Svozil, Gulaši, Kučeřík – Zaťovič , Holík, Mueller – Valský, Brabenec, Klepiš – Bondra, Kusko, Plášek – Matěj Svoboda, Dvořák, Šoustal.

Další články