Zde může být vaše reklama.

Druhý zápas přípravy Hokejisté HC Olomouc prohráli i v Hradci Králové

Hokejisté HC Olomouc prohráli i v Hradci Králové

foto: hc-olomouc.cz

10. 08. 2021 - 20:58

Ani druhé přípravné utkání na nový soutěžní ročník extraligy se hokejistům HC Olomouc výsledkově nepodařilo. V Hradci Králové prohráli vysoko nula šest.

Ráz zápasu byl daný už v první periodě. Domácí šli do vedení ve 4.minutě, pak krátce před první pauzou Mora během sedmi sekund dvakrát inkasovala a bylo to o tři. Ve zbytku utkání potom Hradce přidal ještě další tři branky, Kohouti už se na odpor nezmohli.

„Hradec byl od začátku zápasu ve všem jasně lepší. Když to bylo 4:0, tak se zápas mírně srovnal, ale pořád jsme tahali za kratší konec. Byli jsme všude později, prohrávali jsme souboje, ani jsme si nevytvářeli tolik šancí, jako domácí. Takže bych řekl „zasloužená prohra“. Musíme se z toho trochu poučit. Je to příprava. Samozřejmě z toho neděláme nějaké velké závěry, ale tolik gólů bychom dostávat neměli,“ řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Mountfield Hradec Králové – HC Olomouc 6:0 (3:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 4. Štohanzl (Lamper), 18. Lev (Jergl, Blain), 18. Lamper (McCormack), 21. Perret (Orsava), 49. Jergl (F. Pavlík, Kevin Klíma), 51. Perret (Lev). Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Bohuněk, Rampír. Vyloučení: 2:4. B 3:0. Diváci: 890.

Mountfield: Lukeš – Blain, Nedomlel, F. Pavlík, Kalina, McCormack, Gaspar – Jergl, Cingel, Kevin Klíma – Orsava, Lev, Perret – Kelly Klíma, Lalancette, Oksanen – Lamper, Štohanzl, Pilař.
HC Olomouc: Lukáš – Švrček, Rašner, Ondrušek, Groch, Černý, Valenta, Mareš – Navrátil, Nahodil, Olesz – Kucsera, Strapáč, Ministr – Kunc, Kolouch, Bambula – Mácha, Kučera, Tomajko. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články