Zde může být vaše reklama.

Sedmý zápas přípravy Hokejisté HC Olomouc prohráli na Kometě o gól

Hokejisté HC Olomouc prohráli na Kometě o gól

foto: Petr Pelíšek

26. 08. 2021 - 21:13

Ani v sedmém přípravném utkání na novou sezónu extraligy se hokejisté HC Olomouc nedočkali vítězství. V Brně odehráli vyrovnané utkání, ale Kometě těsně podlehli. Poslední přípravu bude hrát Mora doma proti Hradci Králové příští čtvrtek.

Týden po zápase na Hané se brněnská Kometa a Olomouc střetly v přípravě znovu. V tomto případě se dějištěm klání stala Winning Group Arena v jihomoravské metropoli. Zejména první dvě třetiny se hrál hodně svižný hokej, většina gólů při tom padla do sítě Olomouce. Brňané totiž využili dvě přesilové hry. První ve druhé části Alexandre Mallet, druhou na začátku třetího dějství Martin Zaťovič. Hanáci snížili až v závěru, postaral se o to Michal Kunc. To však na vítězství Komety už nic nezměnilo.

Kometa Brno – HC Olomouc 2:1 (0:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 34. Mallet (Haščák, Krištof), 43. Zaťovič (Horký, Holík) – 59. Kunc (Řezníček, Kolouch). Rozhodčí: Čuňočka, Šudoma – Komínek, Vašíček. Diváci: 1523.

Kometa Brno: Klimeš – Mlčák, Roth, Kučerík, Holland, Gulaši, Fajmon – Zaťovič, Holík, Horký – Haščák, Krištof, Šoustal – Kusko, Kollár, Pavlík – Magee, Rákos, Mallet – Meluzín. Trenér Jiří Kalous.

HC Olomouc: Lukáš – Řezníček, Dujsík, Valenta, Rutar, Mareš, Černý – Klímek, Nahodil, Tomeček - Káňa, Navrátil, Kucsera - Ostřížek, Knotek, Bambula - Olesz, Kolouch, Kunc. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články