Zde může být vaše reklama.

Vysoká porážka Mory Hokejisté HC Olomouc prohráli v Plzni

Hokejisté HC Olomouc prohráli v Plzni

foto: Petr Pelíšek

26. 10. 2021 - 19:55

Úvodní ze tří zápasů tohoto týdne hráli hokejisté HC Olomouc dnes v Plzni. Hanákům se nepovedlo navázat na výsledky z posledních dvou kol a se Škodovkou prohráli nečekaně vysoko.

Ráz zápasu byl dán už v první minutě. To se prosadil domácí Blomstrand a Mora prohrávala. Ještě do první přestávky pak inkasovala ještě jednou. Cestu za zvratem si Hanáci zkomplikovali už v úvodu prostřední části hry. To dal zase gól Blomstrand a brankáře Sedláčka v olomoucké kleci vystřídal Lukáš. Vydržel odolávat šest minut, pak také on inkasoval. A po čtyřiceti minutách prohrávala Mora o čtyři. Deset minut před koncem pak dali domácí pátou brankou a to už bylo jasné, že Hanákům se zázračný zvrat, jako v neděli doma se Spartou, tentokrát nepovede. Navíc se pak Plzeň prosadila ještě jednou. Minutu a půl před koncem už jen zmírnil olomouckou prohru Olesz.

Škoda Plzeň – HC Olomouc 6:1 (2:0, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 1. Blomstrand (P. Musil, L. Kaňák), 17. Kodýtek (Kantner, Graňák), 22. Blomstrand (Bulíř, G. Thorell), 28. P. Musil (F. Suchý), 51. Bulíř (P. Musil, Kodýtek), 53. F. Suchý - 59. Olesz (Kucsera). Rozhodčí: Pražák, Úlehla – Špůr, Votrubec. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0.

Plzeň: Svoboda – Kaňák, Čerešňák, Graňák, Jiříček, Kvasnička, Kindl, V. Lang – Dzierkals, Mertl, Musil – Blomstrand, Thorell, Bulíř – Kantner, Kodýtek, Suchý – M. Lang, Přikryl, Adamec. Trenéři Václav Baďouček a Miloš Říha.
HC Olomouc: Sedláček (22. Lukáš) – Ondrušek, Škůrek, Rašner, Černý, Řezníček, Dujsík – Káňa, Krejčí, Klimek – Ostřížek, Knotek, Kucsera – Burian, Nahodil, Kunc – Strapáč, Kolouch, Olesz – Navrátil. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články