Zde může být vaše reklama.

Šestý zápas přípravy Hokejisté HC Olomouc prohráli ve Vítkovicích

Hokejisté HC Olomouc prohráli ve Vítkovicích

foto: hc-olomouc.cz

24. 08. 2021 - 19:44

Na vítězství v přípravě stále čekají hokejisté HC Olomouc. Dnes k němu neměli ve Vítkovicích daleko, stačilo jen v závěru využít přesilovku pět na tři. Jenže to se nepovedlo a domácí se pak povedlo rozhodnout.

V první třetině mohli mít více ze hry Vítkovičtí, kteří si zahráli dvě přesilové hry, Olomouc zahrozila ve své početní výhodě, ale ani jedna nerovnovážných situací gól nepřinesla. Druhé dějství nabídlo především v úvodních minutách více akcí, šancí a také góly. Ve 27. minutě proměnil sólo Flick a Vítkovice vedle. Ovšem jen chvilku, přesně minutu a 23 sekund. Od modré čáry se prosadil Černý a bylo srovnáno. Třetí třetina pak byla zcela obrazem tvrdého boje, vyrovnané bitvy. Hanáci zklamali především v přesilových hrách. Zpytovat svědomí mohli hlavně v závěru utkání, kdy necelé čtyři minuty před třetí sirénou měli k dispozici minutu a třiapadesát sekund přesilovky 5 na 3. Využít se ji nepovedlo. A Ostravané to ztrestali, když se podruhé v zápase trefil Flick.

HC Vítkovice Ridera – HC Olomouc 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 26. Flick (Fridrich), 60. Flick (Kalus) – 27. Černý (Tomeček, Knotek). Rozhodčí: Cabák, Koziol – Gebauer, Gančarčík. Vyloučení: 4:3. Bez využití. Diváci: 753.

Vítkovice: Stezka – Plášil, Polák, Galvinš, Gewiese, Koch, Kovář – Půček, Hruška, Svačina – Krenželok, Marosz, Fridrich – Bondra, Flick, Kalus – Bernovský, Chlán, Dej. Trenér Miloš Holaň.
HC Olomouc: Lukáš – Švrček, Valenta, Ondrušek, Řezníček, Dujsík, Groch – Klimek, Nahodil, Kunc – Káňa, Navrátil, Kucsera – Ostřížek, Knotek, Tomeček – Burian, Kolouch, Bambula. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články