Zde může být vaše reklama.

To se nepovedlo Hokejisté HC Olomouc v Mladé Boleslavi prohráli

Hokejisté HC Olomouc v Mladé Boleslavi prohráli

foto: hc-olomouc.cz

10. 01. 2021 - 18:26

Hokejistům HC Olomouc se nepodařilo navázat na dobré výkony a výsledky v předchozích kolech. V Mladé Boleslavi dnes prohráli, když duel ztratili už v první třetině, ve které inkasovali tři branky.

První třetina Olomouckým v Mladé Boleslavi vůbec nevyšla. Domácí je jasně předčili i přestříleli a vedli o tři branky. V úvodu prostřední části zápasu snížil v přesilovce Káňa. Jenže po chvíli už to bylo zase o tři góly a v olomoucké bráně vystřídal Lukáše Konrád. Mora se pak ještě snažila se zápasem něco udělat. Ale mnoho už se nestalo, povedlo se jí jen v poslední minutě snížit na konečný dvoubrankový rozdíl.

"První třetinu jsme prospali, mohli jsme dostat daleko více gólů. Rozhodlo to o celém zápase. Od druhé třetiny to bylo lepší. I třetí třetina, v té jsme měli hodně střel. Škoda té první třetiny, začátek zápasu nás nezastihl v dobrém rozpoložení. Další zápas takhle nemůžeme začít," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

BK Mladé Boleslavi – HC Olomouc 4:2 (3:0, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. Claireaux (A. Zbořil), 12. Najman (Flynn, P. Kousal), 19. Moravec, 29. Pláněk – 22. J. Káňa (Ondrušek, Nahodil), 60. Kucsera (Ondrušek, Nahodil). Rozhodčí: Hodek, Micka – Kajínek, Hynek. Vyloučení: 4:5. Využití:  0:2. Hráno bez diváků.

Ml. Boleslav: Krošelj – Hrbas, Ševc, Moravec, Pláněk, Fillman, Šidlík, Klikorka – Lunter, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, Zbořil, Claireaux – Flynn, Najman, Kousal – Strnad, Bičevskis, Alderson.

HC Olomouc: Lukáš (30. Konrád) – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, A. Rutar, Valenta – Káňa, Handl, Bambula – Burian, Ostřížek, Tomeček – Kolouch, Nahodil, Kucsera – Mácha, Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články