Zde může být vaše reklama.

Prohráli v prodloužení Hokejisté HC Olomouc vezou z Pardubic bod

Hokejisté HC Olomouc vezou z Pardubic bod

foto: hc-olomouc.cz

15. 02. 2021 - 20:29

Po mikro reprepauze se hokejová extraliga zase vrátila zpět do tempa. A pořádně. Tým HC Olomouc tento týden čekají čtyři zápasy. První z nich hráli dnes v Pardubicích a povedl se jim na bodový zisk.

Úvod utkání vypadal na mimořádnou přestřelku. V prvních osmi minutách padly tři branky a Pardubice vedly 2:1. Tak také ale skončila i první perioda. A po druhé to bylo také tak. Střeleckých pokusů sice měly oba týmy dostatek, ale branka, ta nepadla žádná. Ve třetí třetině Mora zabojovala o bodový zisk. Ve 47. minutě srovnal na 2:2 Knotek. Pak už se skóre nezměnilo, takže došlo na prodloužení. V tom měli více štěstí domácí.

HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc 3:2 po prodl. (2:1, 0:0, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 4. Poulíček (Kusý), 8. J. Zdráhal (Pochobradský), 63. Poulíček (Nakládal) – 7. V. Tomeček (Ostřížek, A. Rutar), 47. J. Knotek (A. Rutar, J. Káňa). Rozhodčí: Hodek, Šindel – Brejcha, Votrubec. Vyloučení: 1:2. Bez využití. Hráno bez diváků.

Pardubice: Klouček – Mikuš, Zdráhal, Kolář, Nakládal, Ďaloga, Bučko, Oliva – Kousal, Zohorna, Camara – Paulovič, Poulíček, Kusý - Kosticyn, Matýs, Tybor – Horký, Rohlík, Pochobradský.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Rutar, Vyrůbalík, Dujsík, Švrček, Valenta, Černý – Káňa, Knotek, Bambula – Klimek, Nahodil, Kunc – Ostřížek, Strapáč, Tomeček – Burian, Kolouch, Olesz. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články