Zde může být vaše reklama.

Vyrovnaný duel Hokejisté HC Olomouc zase s těsnou prohrou

Hokejisté HC Olomouc zase s těsnou prohrou

foto: hc-olomouc.cz

07. 02. 2021 - 21:34

Ve 45. kole extraligy měli hokejisté HC Olomouc zase silného soupeře. V Hradci Králové proti Mountfieldu nepředvedli špatný výkon, ale o gól prohráli.

Mora vedla od 6. minuty, to se trefil obránce Jiří Ondrušek. Po první třetině to ale nakonec bylo nerozhodně, za domácí srovnal na jedna k jedné Klíma. Prostředí část zápasu vyzněla lépe pro domácí. Během dvou minut odskočili na rozdíl dvou branek. Netrvalo to ale dlouho, ve 33. minutě vstítil kontaktní branku Kunc. Po čtyřiceti minutách tak Hanáci ztráceli jeden gól, ovšem v poslední dvacetiminutovce už se stav nezměnil.

„Dva góly jsou málo a z toho pramení porážky. Musím ale říct, že bojovnost byla na hraně našich možností, sráželi jsme se, chtěli jsme chodit do předbrankového prostoru. Bylo to vyrovnané utkání, ale nedosáhli jsme ani na jeden bod, což je zklamání,“ uvedl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

Mountfield Hradec Králové – HC Olomouc 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Kevin Klíma (Šalda, Koukal), 23. M. Zachar, 25. Nedomlel (Smoleňák, Cingel) – 6. Ondrušek (Ostřížek), 33. Kunc (Strapáč, Vyrůbalík). Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Gebauer, Hlavatý. Vyloučení: 4:3, navíc Nedomlel 10 min. Využití: 1:1. Hráno bez diváků.

Hr. Králové: Mazanec – Blain, Nedomlel, Pavlík, Jank, Graňák, Šalda, R. Pilař – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Orsava, Růžička, Sklenář – Smoleňák, Cingel, Lev – Jergl, Veselý, Zachar.

HC Olomouc: Lukáš – A. Rutar, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Valenta, Švrček, Černý – Bambula, Knotek, Ostřížek – Kunc, Nahodil, Klimek – Gřeš, Strapáč, Burian – Handl, Kolouch, Olesz. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články