Zde může být vaše reklama.

Skvělý výsledek Hokejisté HC Olomouc zvítězili na Spartě

Hokejisté HC Olomouc zvítězili na Spartě

foto: hc-olomouc.cz

19. 02. 2021 - 18:50

Výborný výsledek uhráli hokejisté HC Olomouc ve 46. kole extraligy. Hráli v Praze na Spartě a lídra tabulky obrali o všechny body! Mora tak zabodovala ve třetím utkání v řadě v tomto týdnu.

Začátek zápasu, ten byl ve znamení tlaku Sparty. Naštěstí to Mora ustála. Inkasovala, ale po konzultaci s videorozhodčím nebyl gól uznán jako regulérní. Pak hosté přečkali dvě oslabení. A posléze sami udeřili. V 8. minutě poslal hosty do vedení Kolouch, za další dvě minuty navýšil náskok Handl. A to už začalo vypadat nadějně. Jenže lehké to nebylo ani potom. Sparta potvrzovala, že není první v tabulce náhodou a v prostřední části zápasu Hanáky výrazně přestřílela. Ovšem brankář Konrád a jeho spoluhráči drželi dál čisté konto, což znamenalo vedení dva nula i pro druhou přestávku. Hned na začátku poslední dvacetiminutovky musela Mora přečkat oslabení. A dál srdnatě bojovala s náskokem dvou branek. A když pak v 58. minutě přidal třetí olomouckou branku Kunc, bylo jasné, že na Hanou poputují všechny tři body.

HC Sparta Praha – HC Olomouc 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Kolouch (Ostřížek, Kunc), 10. Handl (Strapáč, Ostřížek), 58. Kunc (Strapáč, Klimek). Rozhodčí: Šír, Pilný – Frodl, Komárek. Vyloučení: 1:4. Bez využití. Hráno bez diváků.

HC Sparta Praha: Machovský – Němec, Němeček, Košťálek, Polášek, Jandus, Dvořák – Kudrna, Tomášek, Rousek – Řepík, Horák, Sobotka – Forman, Pech, Říčka – Dvořáček, Sukeľ, Vitouch – Zikmund.
HC Olomouc: Konrád – A. Rutar, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Valenta, Švrček – Bambula, Knotek, Káňa – Kunc, Nahodil, Klimek – Handl, Strapáč, Ostřížek – Olesz, Kolouch, Burian – Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články