Zde může být vaše reklama.

Rozhodl Krejčí Hokejisté HC Olomouc zvítězili v Litvínově

Hokejisté HC Olomouc zvítězili v Litvínově

foto: Petr Pelíšek

06. 03. 2022 - 21:19

V posledním venkovním utkání základní části extraligy hokejisté HC Olomouc zabodovali naplno. V Litvínově Mora zvítězila tři dva, když rozhodující branku dal David Krejčí.

Mora měla povedený vstup do zápasu. Na konci druhé minuty jel trestné střílení za faul na Koloucha Krejčí, ale neproměnil. Moc to vadit nemuselo, jelikož jedenapadesát sekund poté poslal hosty do vedení Káňa. Náskok soupeře domácí smazali po deseti minutách. Pak brankář Lukáš pochytal nějaké litvínovské příležitosti, aby ve 26. minutě vrátil vedení zpět na olomouckou stranu Bambula. A náskokem o jednu branku ve prospěch Mory skončila i druhá třetina. Na začátku té poslední se povedlo Litvínovu podruhé v utkání srovnat, když využil přesilovku. Ale nebylo to na dlouho. Mora šla do dalšího oslabení, ale v tom se prosadil Krejčí. A jeho gól byl nakonec vítězný, znamenal tři body.

HC Verva Litvínov– HC Olomouc 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 13. Strejček (Jarůšek, Zygmunt), 42. Hrbas (Hübl, Kudrna) – 3. Káňa (Nahodil, Ondrušek), 26. Bambula (Kusko), 46. Krejčí (Ondrušek). Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Lučan, Kis. Vyloučení: 3:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 3127.

Litvínov: Godla – Stříteský, Kolář, Strejček, Hrbas, Zeman, Demel – Zdráhal, Estephan, Kudrna – Jarůšek, Sukeľ, Straka – Fronk, Gerhát, Chalupa – Havelka, Hübl, Zygmunt – Lukeš. Trenéři Růžička a Sýkora.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, Černý, Švrček, Rašner, Řezníček, Škůrek, Groch – Káňa, Krejčí, Nahodil – Kusko, Knotek, Bambula – Klimek, Kolouch, Navrátil – Burian, Lichanec, Kunc. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články