Zde může být vaše reklama.

Poslední přípravný zápas Holice dala Novému Jičínu pětku

Holice dala Novému Jičínu pětku

foto: Petr Pelíšek

20. 06. 2020 - 14:32

Fotbalisté 1:HFK Olomouc hráli dnes doma poslední přípravný zápasy první fáze přípravy na nový soutěžní ročník. Holice měla za soupeře Nový Jičín, který hraje divizi, stejně jako ona. A pro domácí šlo o lehký duel, zvítězili jednoznačně a vysoko pět k nule.

Za vytrvalého deště se hrálo v Holici na hlavním hřišti. A už ve 12. minutě poslal domácí do vedení Vyskočil. O devět minut později zvýšil Buček. A stavem 2:0 skončila také první poločas. Po přestávce padly ještě tři branky. Nejprve se podruhé v utkání trefil Buček, pak po hodině hry dal čtvrtý gól Henkl. A v 68. minutě uzavřel skóre Červenka.

„Tak jsem si to představoval, že po sérii zápasu proti těžkým soupeřům, to bude proti týmu, který hraje stejnou soutěž jako my, vidět. Jsme spokojený.  S přístupem hráčů i výsledkem. Myslím, že jsme tohle přípravné období zakončili dobře. Hráči viděli, proč jsme hráli se těmi silnými. Tam se projevily naše nedostatky a slabiny a z těch zkušeností nyní budeme těžit. Bylo důležité si z toho vzít ponaučení, což se také stalo. Teď si odpočineme a od prvního července zase začneme,“ řekl trenér 1.HFK Jiří Derco.

1.HFK Olomouc – Nový Jičín 5:0 (2:0)

Branky: 21. a 48. Buček, 12. Ma. Vyskočil, 60. Henkl, 68. Červenka.

1.HFK Olomouc: Kubica – Henkl, Tylich, Krejčí (46. Fleischman), Mi. Vyskočil (60. Srvčina) – Červenka (78. Pavlica), Stoklasa (79. Tilšer), Kotůlek (72. Doseděl), Hornich (65. Němec), Buček – Ma. Vyskočil (60. Bernatík). Trenér Jiří Derco.

Další články