Zde může být vaše reklama.

Na závěr kondičního bloku Holice porazila v další přípravě Zbraslav

Holice porazila v další přípravě Zbraslav

foto: Petr Pelíšek

21. 07. 2020 - 13:32

Na závěr kondiční části přípravy hráli fotbalisté divizního 1.HFK Olomouc se Zbraslaví. Nyní má Holice před sebou ještě dvě přátelská utkání, pak už 8. srpna zahájí mistrovskou sezonu.

Hosté vstoupili do utkání aktivně a hned ve 2. minutě po rohovém kopu Tylich zazvonil domácím na obě tyče, ale míč místo do branky putoval mimo Ve 27. minutě měl po centru Červenky tutovku Buček. Ve 42. minutě se už hráči HFK radovali, když Tylich našel za obranou Červenku, který obešel i domácího brankáře a pohodlně míč usměrnil do prázdné. Ve druhém poločase zahrozili i domácí, a to zejména ze standardních situací. Ale i tak měli Holičtí utkání plně ve své režii. A dokázali navýšit skóre. V 54. minutě Svrčina z přímého kopu prostřelil domácího brankáře a v 88. minutě našel Ostrák za obranou Krumpolce, který přízemní střelou míč uklidil na zadní tyč.

„Zápasem v hezkém prostředí, zejména pro hráče našeho béčka jsme uzavřeli kondiční část přípravy. Na hráčích už bylo vidět, že toho mají plné kecky, ale výsledek odpovídal předvedené hře, kdy jsme byli jasně lepší na míči a soupeře pustili až v druhém poločase k nějakým šancím. Tímto utkáním jsme uzavřeli blok kondiční přípravy a teď budeme ladit jen herní stránku a taktické věci, kde máme nějaké nedostatky, na kterých musíme zapracovat. Jsme maximálně spokojený s první fází přípravy a jen doufám, že se nám i v další fázi vyhnou zranění,“ řekl trenér 1.HFK Jiří Derco.

Další přípravné utkání odehraje 1. HFK Olomouc v Břidličné v sobotu 25. července od 15:30.

FK Zbraslav - 1. HFK Olomouc 0:3 (0:1)
Branky: 42. Tylich, 54. Svrčina, 88. Krumpolc.
1. HFK Olomouc: Machalický – Henkl (82. Červenka), Tylich, Krejčí, Buček (46. Pavlica) – Červenka (74. Tylšer), Doseděl (60. Krumpolc), Svrčina, Stoklasa (55. Vinter), Němec (26. Németh) – Derco ml. (55. Ostrák). Trenér Jiří Derco.

Další články