Zde může být vaše reklama.

Fotbalový MOL Cup Holice prohrála s Rosicemi a v poháru končí

Holice prohrála s Rosicemi a v poháru končí

foto: Petr Pelíšek

11. 08. 2020 - 21:21

Fotbalisté 1.HFK Olomouc prohráli i ve druhém soutěžním utkání nového sezony. Po prvním kole divize, to bylo v sobotu, hrála Holice dnes doma duel 1. kola MOL Cupu, za soupeře měla třetiligové Rosice. Hosté vyhráli o dvě branky, domácí dohrávali v deseti bez vyloučeného Davida Forcha.

V prvním poločase to pro domácí nevypadalo zle. Dokázali soupeře z vyšší soutěže zlobit, měli nějaké dobré šance. Hosté jen jednu, tutovou, kterou zhatil výtečným zákrokem brankář Machalický. Vstup do druhé půlky patřil Rosicím, které se vytvořily slušnou převahu. Když už se ale zdálo, že Holičtí tlak hostů ustáli a mohli by se pokusit zazlobit, přišla chyba. Hosté šli do vedení a postup už si nenechali vzít. Hanáci navíc minut před koncem přišli pro další soutěžní zápas o , který byl za už vcelku zbytečný faul na soupeře v šanci vyloučený Forch.

1.HFK Olomouc – Slovan Rosice 0:2 (0:0)

Branky: 65. Sedláček, 73. Černý. Rozhodčí: Zaoral – P. Pospíšil, M. Pospíšil. ŽK: Spurný, Buček, Krumpolc – Černý, Malata. ČK: 89. Forch. Diváci: 155.

1.HFK Olomouc: Machalický – Krumpolc, Forch, Krejčí, Buček – Červenka (70. Filípek), Stoklasa (65. Svrčina), Kotůlek, Spurný, Bernatík (70. Henkl) – Novotný (76. Němec). Trenér Jiří Derco.

Další články