Zde může být vaše reklama.

První přípravný zápas Holice prohrála v Blansku

Holice prohrála v Blansku

foto: Petr Pelíšek

25. 01. 2020 - 19:07

První přípravné utkání sehráli dnes fotbalisté divizního 1.HFK Olomouc. V Blansku prohrála Holice s lídrem Moravskoslezské fotbalové ligy o pět branek.

Trenér Jiří Derco pošetřil některé zkušené hráče z týmu a naopak poslal do akce ty, co jsou v klubu na zkoušce.  „Utkání se nám sice výsledkově nepovedlo, ale to není rozhodující v této fázi přípravy. Je vidět, že soupeř je úplně v jiné fázi, co se týká jek herní tak i kondiční složky. My jsme v úplném začátku a to bylo znát. Pro nás je důležité, že tam byly určité věci, na kterých můžeme pracovat. Je to dobrá zkušenost pro hráče do další práce a další motivace do tréninkového procesu a do celé sezóny, protože bude těžká. Byl to dobrý test, aby se hráči ponaučili z chyb, jen mi vadilo bránění standardních situací, které jsme nezvládli,“  řekl trenér 1.HFK Olomouc Jiří Derco klubovému webu.

Další utkání se odehraje Holice doma v sobotu 1.února proti SK Sigma Olomouc B (11.00).

FK Blansko – 1. HFK Olomouc 6:1 (4:0)

Branky: Harba 2, Holiš, Štrombach, Fabuš – 74. Galko.
Blansko: Záleský - Sukup, Huška, Štrbák, Klusák - Buchta - Žák, Štrombach, Harba, Tulaydan – Holiš.
1.HFK Olomouc: Kubica (46. Machalický) – Henkl, Mazouch, Krejčí, Hats – Bernatík, Laštůvka (79. Němec), Stoklasa (70. Daněk), Červenka – Vasyl (60. Galko), Němec (46. Flaischman). Trenér Jiří Derco.

Další články