Zde může být vaše reklama.

MOL Cup Holice v poháru končí, prohrála ve Skašticích

Holice v poháru končí, prohrála ve Skašticích

foto: Petr Pelíšek

26. 07. 2021 - 21:30

V předkole se rozloučili s MOL Cupem fotbalisté 1.HFK Olomouc. Ve Skašticích prohráli o jednu branku, když domácí rozhodli povedeným vstupem do zápasu. Po přestávce se sice Holičtí snažili, ale podařilo se jim dát jen jednu branku.

V 15. minutě se ujali vedení domácí, když střela Konečníka se odrazila od zad Michala Vyskočila a zapadla přesně do šibenice. Ve 23. minutě rána Konečníka zapadla podruhé do šibenice a bylo to o dva. Ještě do přestávky trefil Konečník dvakrát břevno. Do druhého poločasu Holičtí prostřídali a postupně začali domácí tlačit. V 55. minutě trefil po centru Bernatíka Martin Vyskočil tyčku. Další šanci zůstaly také bez využití, skóroval až v 77. minutě Mazouch.

„Pro mě to byl seznamovací první zápas, tým jsem přebral před týdnem. Soupeř byl v prvním poločase lepší. Byl sehranější i kvalitnější, protože má ve svém středu zkušené hráče. Ve druhém poločase se s příchodem nových hráčů změnila taktika. Kluci více kombinovali a vytvářeli si šance, které jsme vyjádřili i brankou. Utkání jsme mohli dovést k remíze, ale zase musím uznat, že za první poločas si domácí vítězství zasloužili. Musím však pochválit kluky za přístup ve druhém poločase, kdy utkání nezabalili a tímto směrem se musíme ubírat dál,“ řekl trenér 1.HFK Alexander Bokij.

TJ Skaštice - 1. HFK Olomouc 2:1 (2:0)

Branky: 15., 23. Konečník – 77. Mazouch. Rozhodčí: Hanák – Koláček, Slováček. ŽK: Drábek – Kotůlek, Ma. Vyskočil, Kašpárek, Bernatík. Diváci: 320.
Skaštice: Vrba – Sedlák (81. Štěpják), Motal Tomáš (89. Oračko), Glozyga, Berčík – Vymětal (60. Zůvala), Frýdl, Motal Lukáš, Drábek (60. Červenka) – Konečník, Zavadil. Trenér Lukáš Motal.
1. HFK Olomouc: Machalický – Mi. Vyskočil (40. Laštůvka), Pavelka, Černý, Žídek (63. Henkl) – Červenka (40. Stoklasa), Kotůlek (46. Spurný), Mazouch, Bernatík – Kašpárek, Ma. Vyskočil (81. Bohanos). Trenér Alexander Bokij.

Další články