Zde může být vaše reklama.

Mora křtila dresy Kapitánem HC Olomouc bude Jiří Ondrušek

Kapitánem HC Olomouc bude Jiří Ondrušek

foto: Petr Pelíšek

13. 08. 2021 - 20:18

Extraligoví hokejisté HC Olomouc přišli dnes vpodvečer za fanoušky. Ve Funparku Šantovky Mora pokřtila nové dresy pro nový soutěžní ročník a představila nového kapitána. Nové dresy klub představil za účasti populárního režiséra Miroslava Krobota.

Autogramiáda, stánek fanshopu, zdravice od Davida Krejčího, nový kapitán, nové dresy. Takový by program, který pro fanoušky připravil na páteční podvečer HC Olomouc. Extraligová Mora půjde do nového soutěžního ročníku s kapitánem Jiřím Ondruškem. Tomu symbolicky předal kapitánské céčko předchozí kapitán Martin Vyrůbalík. Ten sice ukončil profesionální kariéru, přesto přijel na akce klubu, ve kterém mnoho sezón působil a stal se jednou z legend.

Mezi legendy má nakročeno i Jiří Ondrušek. „Volba na něj padla proto, že je to jeden z nejzkušenějších hráčů, navíc pochází z Olomouce,“ řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Kohouti budou mít v nové sezoně nově tři varianty dresů. Dnes představili dvě, bílou a červenou. „Tu třetí budeme prezentovat až v září před sedmým kolem,“ uvedl Simon Vejtasa, marketingový manažer HC Olomouc.

Fanoušci HC Olomouc jsou nejvíce zvědaví na útočníka Davida Krejčího, který bude největší hvězdou celé soutěže. „Ještě je v Americe, připojí se k nám zhruba za dva týdny,“ řekl Tomajko.

Další články