Zde může být vaše reklama.

Před Austrian Trophy Kulturista Šerý má zelenou

Kulturista Šerý má zelenou

foto: archiv redakce

04. 04. 2022 - 14:48

Poslední březnový den byl český kulturista Patrik na opětovné sportovní lékařské prohlídce. Dohlíží na něj specialista Petr Neoral v olomoucké Neo Sport Clinic. Ten po celou dobu roční přípravy sleduje vývoj a posun zdravotního stavu reprezentanta České republiky.

„Je potřeba Patrika usměrňovat v zátěži, aby se předešlo nechtěným zraněním, které by mohli omezit jeho sportovní činnost a tím reprezentovat naši republiku,“ řekl Petr Neoral.

Další, kdo schválil sezónu a její start o čtrnáct dní dříve, je Bruno Walter, dlouholetý trenér Patrika. „Máš zelenou, pojďme na to,“ uvedl Walter.

Kulturista Patrik Šerý, který teď v předzávodní formě má tři procenta tělesného tuku, je vyslaný za Českou republiku na IFBB Austrian Trophy, které se uskuteční již v neděli 10. dubna ve Vídni.

„Ohledně startu, o to se nebojím, spíše, vždy mám obavy, aby zdraví vydrželo, a pak už je to věc úhlu pohledu rozhodčích a posledního týdne přípravy. Ta graduje do stavu obtíží před samotným závodem, kdy jsou tuky na minimum a stahování vody z těla. Bohužel nikdo nemládneme a čím jsem starší, tím více musím bojovat, abych pro Českou republiku, Olomoucký kraj, město Olomouc, obec Bělkovice-Lašťany, sponzory ČD Cargo, Dýha Max a další, kdy i fanoušci očekávají co možné nejvyšší ohodnocení,“ řekl Patrik Šerý.

Další články