Zde může být vaše reklama.

Buchta má zlomený prst Látal zúžil kádr na herní soustředění do Kaprunu

Látal zúžil kádr na herní soustředění do Kaprunu

01. 07. 2019 - 14:02

Fotbalisté SK Sigma Olomouc vyrazí zítra k hernímu soustředění do Rakouského Kaprunu. V nominaci trenéra Radoslava Látala chybí brankář Miloš Buchta, který si před sobotním utkání proti Trnavě zlomil prst na ruce a bude šest týdnů mimo. Uvedl to klubový web.

Testovaným venezuelským hráčům Fredymu a Luisovi nebyly nabídnuty smlouvy a vrací se tak domů. Do kádru A-týmu se nevešli také Jiří Sláma, Jakub Vichta, Michal Surzyn a Pavel Zifčák. Obránce David Zima a záložník Tomáš Zlatohlávek pocestují místo do Rakouska na sraz reprezentační devatenáctky. Martin Hála se po zranění kolena od začátku přípravy pozvolna zapojil do tréninkového procesu. V nejbližších dnech bude v domácích podmínkách plnit individuální tréninkový plán tak, aby byl co nejlépe připraven na plné tréninkové a zápasové vytížení.

V Rakousku se nejprve Sigma střetne s německým druholigovým Karlsruher SC (čtvrtek 4. 7. od 18:00 ve Waidringu) a s účastníkem nejvyšší belgické soutěže Royal Excel Mouscron (neděle 7. 7. od 14:00 v Bischofshofenu).

První ligový zápas hraje Sigma v Plzni 13. července.

Nominaci SK Sigma na soustředění:
Brankáři:
Aleš Mandous, Michal Reichl, Jakub Trefil
Obránci:
Martin Sladký, Radek Látal, Vít Beneš, Václav Jemelka, Jan Štěrba, Roman Polom, Michal Vepřek, Milan Kerbr
Záložníci:
Tomáš Zahradníček, Václav Pilař, David Houska, Jakub Plšek, Lukáš Greššák, Jiří Texl, Ondřej Zmrzlý, Mojmír Chytil, Šimon Falta, Lukáš Buchvaldek
Útočníci:
Jakub Yunis, Martin Nešpor

Další články