Zde může být vaše reklama.

Chtějí postoupit Oldřich Machala bude trénovat Blansko

Oldřich Machala bude trénovat Blansko

foto: fortunaliga.cz

10. 05. 2020 - 15:00

V průběhu podzimní části druhé nejvyšší soutěže skončil trenér Oldřich Machala na lavičce 1.SK Prostějov. Do druhé ligy se ale zřejmě zase záhy vrátí. Od 1. června se stane trenérem třetiligového FK Blansko. Klub o tom informoval na svém webu.

„FK Blansko v návaznosti na možnou účast klubu v příští sezóně FNL a tím spojené splnění licenčních podmínek pro vstup do profesionální soutěže začal pracovat na doplnění managementu i sportovního úseku. První změny se týkají A mužstva, kde s účinností od 1. 6. 2020 dochází ke změnám ve vedení A mužstva i v managementu našeho klubu. Od uvedeného data se novým trenérem FK Blansko stane Oldřich Machala, asistentem trenéra zůstává Martin Kasálek. Zbyněk Zbořil se přesouvá do pozice generálního manažera klubu,“ píše se prohlášení na klubovém webu FK Blansko.

Blansko je v tabulce nedohrané Moravskoslezské fotbalové ligy na 1. místě, což znamená postup.

Oldřich Machala (1963), legendární zadák SK Sigma Olomouc se 414 starty v první lize, začínal trenérskou kariéru u béčka SK Sigma. Pak působil v SK Hranice, FK Kunovice, FC Dosta Bystr-Kníničky, SK Lipová, SK Hradec Králové, Frýdku-Místku, 1.HFK Olomouc, 1.SC Znojmo a 1.SK Prostějov.

Další články