Zde může být vaše reklama.

Bez postupů a sestupů Olomoucký futsal anuloval sezonu

Olomoucký futsal anuloval sezonu

foto: Petr Pelíšek

06. 04. 2020 - 12:30

Populární olomoucké futsalové soutěže pro soutěžní ročník 2019/2020 skončily. V souvislosti s opatřeními nařízenými vládou České republiky při epidemii koronaviru Výkonný výbor Malého fotbalu Olomouc zrušil jarní část sezóny a zároveň anuloval všechny dosavadní výsledky. Uvedl to oficiální web soutěže.

Vzhledem k tomu žádné týmy nepostoupí, nesestoupí, složení jednotlivých skupin 1. ligy, 2. lig a 3. lig pro soutěžní ročník 2020/2021 zůstane stejné - za předpokladu, že se do něj přihlásí všechny týmy. U 4. lig může dojít ke změnám v návaznosti na případně nově přihlášené týmy,

Startovné pro soutěžní ročník 2020/2021 bude účastníkům z anulovaného ročníku sníženo na 5000 Kč, startovné pro nově přihlášené týmy zůstává dle schválení Valnou hromadou ve výši 8000 Kč. Termín pro podání přihlášky a zaplacení startovného do nového soutěžního ročníku zůstává do 30. května.

Něco by se ale přece jen hrát mohlo. „Výkonný výbor se zabývá myšlenkou uspořádání Ligového poháru v průběhu června, pokud to situace v souvislosti s očekávaným ústupem současné pandemie dovolí. Účast v Ligovém poháru by byla dobrovolná a podle vývoje situace by následně byl upřesněn jeho formát, termíny i startovné,“ uvádí se v rozhodnutí výkonného výboru.

Další články