Zde může být vaše reklama.

Třetí výhra v řadě Osmnáctka SK Sigma zvítězila hladce nad Zlínem

Osmnáctka SK Sigma zvítězila hladce nad Zlínem

foto: Petr Pelíšek

26. 08. 2020 - 21:18

Třetí mistrovský zápas sezony 2020/2021 hráli starší dorostenci SK Sigma Olomouc U 18 na stadionu v Hodolanech. Za soupeře měli Zlín, který celkem jasně přehráli a porazili. Osmnáctka  má po třech odehraných kolech plný počet bodů.

Začátek zápasu se trošku podařil hostů, kteří šli ve 13. minutě do vedení. Jenže Sigma se pomalu dostávala do tempa, na zlínskou defenzivu se valil jeden útok za druhým. A ještě do přestávky Hanáci po brankách Saňáka s Vybíralem vedli. Po přestávce už se hrálo v podstatě na jednu branku, z mnoha tutovek Sigma využila jen dvě.

„Musím říct, že z dosud odehraných tří zápasů to byl nejlepší výkon. Vynikající tempo, vynikající náběhy za obranu, hráli jsme pořád do kolma, pořád nahoru. Samozřejmě nás trošku zbrzdil ten inkasovaný gól, zbytečný. Ale bylo vidět, že mužstvo je odhodlané, věřil jsem, že to kluci zvládnout. A také do poločasu otočili stav. Po přestávce to potvrdili, škoda neproměněných šancí,“ uvedl trenér SK Sigma U 18 Roman Sedláček. „Hráči předvedli to, co po nich chceme v tréninku. Tedy hodně zakončení, hodně hráčů do zakončení, hodně soubojů jeden na jednoho. A bylo to vidět, soupeř mnohdy nevěděl, co s tím má dělat,“ podotkl

Ze tří úvodních kol má osmnáctka devět bodů. „Nehledíme na výsledky, hlavní je to, aby se kluci herně posouvali. Výkony jsou velmi kvalitní, je to vidět na hře, no a s tím pak přijdou ty výsledky. Hlavně mě opravdu těší způsob hry, jaký kluci praktikují,“ řekl Sedláček.

SK Sigma Olomouc U 18 - FC Fastav Zlín U 18 4:1 (2:1)

Branky: 36. a 59. Saňák, 41. Vybíral, 57. Opatřil - 13. Červinka. Rozhodčí: Julínek – Urbánek, Epstein. ŽK: Hönig. Diváci:  100.

SK Sigma U 18: Mazur – F. Vítek, Kadlec, Němeček, Paar - Saňák (71. Slatinský), Skopal, Vybíral (60. Seehof), A. Vítek (76. Kalvoda), Opatřil (60. Š. Hapal) – Hřivnáč. Trenér Roman Sedláček.

Další články