Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Basketbalisté BK REDSTONE mají doma Písek

Basketbalisté BK REDSTONE mají doma Písek

foto: Petr Pelíšek

02. 02. 2024 - 15:00

Podruhé v řadě mají v nadstavbové skupině A2 basketbalisté Olomoucka výhodu domácího prostředí. Hráči BK REDSTONE přivítají v sobotu od 18 hodin soupeře z Písku a dostanou tak možnost odčinit poslední selhání proti pražské Slavii.

„Z pohledu ligové soutěže je dobře, že takové varování přišlo hned na začátku nadstavby. Je před námi hodně zápasů, zaváhání můžeme napravit, a chceme začít hned proti Písku. Musíme ale hrát jinak, než v předchozím střetnutí, kdy nám především pod vlastním košem chyběla agresivita a energie. Oslabenému soupeři jsme umožnili, aby vydržel se silami celé utkání,“ prohlásil trenér Olomoucka Andy Hipsher.

Nejbližší soupeř Hanáků dorazí povzbuzený vítězstvím nad Ostravou, kterým Sršni z Písku ukončili nepříjemnou sérii osmi porážek v řadě, která je stála postup na nadstavbové skupiny A1. Jihočeši doufají, že je úspěch nakopne. „Jsme rádi, že se šňůra proher přetrhla. Teď třeba přijde jiná série a budeme zase vyhrávat,“ naznačuje zlepšenou náladu v týmu písecký pivot Pavel Englický.

S velkým odhodláním soupeře počítá také Hipsher. „Je jasné, že Písek dorazí povzbuzený posledním úspěchem a bude lítat po hřišti. Chceme ale navázat na náš předchozí vzájemný duel, v němž jsme jeho přednosti dokázali eliminovat,“ plánuje kouč BK REDSTONE.

Další články