Zde může být vaše reklama.

To se nepovedlo Basketbalisté BK REDSTONE Olomouc prohráli s Hradcem

Basketbalisté BK REDSTONE Olomouc prohráli s Hradcem

foto: Petr Pelíšek

08. 10. 2022 - 22:18

Třetí kolo Kooperativa NBL v sedmi dnech a třetí porážka. Basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko vstup do nové sezóny nevyšel. Dnes doma prohráli s Královskými Sokoly z Hradce.

O osudu zápasu rozhodl první poločas. Hradec začal velmi dobře a rychle vedení navyšoval. K tomu hosté dobře bránili, v prvních dvou čtvrtkách dostali jen třicet bodů. Ve druhém poločase se Olomoucko snažilo náskok Východočechů stáhnout, ale už se to nepodařilo stihnout.

„Měli jsme skvělý začátek a do koše nám spadlo téměř vše. Něco takového jsem nečekal. Spíš jsme počítali s tím, že na nás Olomoucko vletí. Až po přestávce se domácí zvedli a snížili na přijatelný rozdíl. To mě trošku mrzí, protože jsem chtěl udržet větší náskok. Ale z vítězství máme radost, po dvou porážkách je příjemné,“ uvedl Lubomír Peterka, kouč Hradce Králové.

„V prvním poločase nás soupeř zaskočil. Takovou smršť trojek jsem dlouho neviděl. Po dvaceti minutách nebylo o co hrát. Jen o čest, kterou jsme po pauze uhájili. Nejsme zkrátka v optimální formě, je to vidět a výsledky tomu odpovídají. Za to nesu plnou zodpovědnost. Jsem přesvědčený, že půjdeme herně nahoru, potřebujeme ale trochu času,“ řekl trenér BK REDSTONE Miljan Čurovič.

BK REDSTONE Olomouc – Hradec Králové 95:109 (18:32, 12:30, 30:22, 35:25)

Další články