Zde může být vaše reklama.

Bojovný výkon Basketbalisté BK REDSTONE prohráli s Kolínem

Basketbalisté BK REDSTONE prohráli s Kolínem

foto: Petr Pelíšek

02. 10. 2022 - 00:34

V 1. kole Kooperativa NBL hráli basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko doma proti Kolínu. V Čajkáreně předvedli proti favorizovaným hostům velmi dobrý výkon, nakonec prohráli o pět bodů.

V olomoucké sestavě chyběli Stamenkovič a Klepač. Naopak poprvé hrály posily last minute Wiliams a Moten. V úvodu zápasu domácí na chvilku vedli, pak hosté stav otočili. A mírný náskok se jim dařilo držet. V poslední čtvrtině pak Kolín odskočil a třináct bodů a to rozhodlo. Olomoucko ještě zabojovalo, ale nakonec přece jen silnému soupeři o pět bodů podlehlo.

„S porážkou nemůžete být nikdy spokojení, viděl jsem ale týmový a bojovný výkon, za který se nemusíme stydět. Kluci se prali s favoritem, který patří ke kandidátům na postup do ligového finále. chyběl nám nejlepší rozehrávač minulé sezony a střelec, který minulý týden na tréninku neminul koš. To nám chybělo k tomu, abychom se mohli na konci zápasu radovat. Musíme vydržet, než budeme kompletní,“ řekl trenér BK REDSTONE Miljan Čurovič.

BK REDSTONE Olomoucko - BC GEOSAN Kolín 73:78 (20:25, 38:45, 54:58)

Rozhodčí: Matějek, Linhart, Jedlička. Diváků: 425.

Olomouc: Williams 22, Kněžević 19, Moten 16, Halada 12, Feštr 2, Heinzl 2, Nosek, Olbort, Skalička, Tkadlec.
Kolín: Slavinskas 23, Lošonský 12, Číž 10, Petráš 10, Autrey 8, Novotný 6, Šiška 4, Mareš 3, Jelínek 2, Dlugoš, Křivánek, Merta.

Další články