Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Basketbalisté BK REDSTONE prohráli v Brně

Basketbalisté BK REDSTONE prohráli v Brně

foto: Petr Pelíšek

08. 01. 2023 - 13:39

Těžkého soupeře měli v 17. kole Kooperativa NBL basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko. Hráli v Brně s lídrem tabulky. A zápas dopadl podle papírových předpokladů, Hanáci soupeři podlehli 73:90.

V průběhu zápasu postupně domácí vylepšovali svou situaci, když po první čtvrtině i přes 11 bodů olomouckého Williamse vedli 25:21. V závěru poločasu už Brno odskočilo na jedenáct bodů. Pak už favorit nepřipustil nějaké drama a hostům uštědřil prohru o sedmnáct bodů.

„Gratulace domácím, byl to dnes lepší tým. Brno má velkou kvalitu, není divu, že jsou na prvním místě tabulky. My jsme hráli nejlépe, jak jsme mohli, v některých momentech jsme byli dobří, někdy jsme udělali mnoho chyb, které soupeř trestal,“ řekl Tihomir Bujan, trenér BK REDSTONE Olomoucko.

,,Myslím si, že utkání jsme odehráli lépe než s USK, ale bohužel to nestačilo. Brno je ve formě, je těžké hrát proti nim, když uděláte tolik chyb jako jsme udělali dnes my. Darovali jsme jim hodně jednoduchých košů. Opticky to vypadá, že Brno vyhrálo v pohodě, ale myslím si, že 25 minut jsme byli vyrovnaným soupeřem. Udělali jsme mnoho chyb a Brnu darovali jednoduché koše a ten výsledek vypadá tak jak vypadá,“ řekl Lukáš Feštr, rozehrávač BK REDSTONE Olomoucko.

Brno – BK REDSTONE Olomoucko 90:73 (25:21, 47:39, 73:60)

Nejvíce bodů: Bálint a Půlpán po 19, Š. Svoboda 14 - Williams 21, Moten 14, Feštr 12.

Další články