Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Basketbalisté BK REDSTONE s vysokou prohrou

Basketbalisté BK REDSTONE s vysokou prohrou

foto: Petr Pelíšek

15. 01. 2023 - 11:59

Zápas 18. kola Kooperativa NBL se basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko nepovedl. V Pardubicích ztráceli už od prvních minut a nakonec prohráli o osmatřicet bodú.

Pardubický tým už v poločase nakročil k drtivému vítězství nad Hanáky, kteří se nyní dělí o chvostovou pozici už jen se Sokoly. Domácí měli raketový start, už po dvou a půl minutách vedli 14:2, po sedmi minutách navýšili náskok na 24:9. Hosté se pak zvedli a dlouho drželi ztrátu kolem deseti bodů. Ovšem s přibývajícím časem už BK REDSTONE jen těžko odolával.

„Pardubice celou dobu vedly, zasloužily si výhru, protože byly lepším týmem. Pro nás bylo těžké hrát s dvěma novými hráči, protože ještě nejsou zapracováni v útoku, z čehož plynulo, že naše útočná hra nebyla taková, jakou bychom chtěli. Pardubice si ale vyhrály svým útokem, měli velkou úspěšnost za tři body, proti takovému útoku se špatně hraje,“ řekl Tihomir Bujan, trenér BK REDSTONE Olomoucko.

„Nemám moc co říct .. Těším se na další utkání, protože tohle nebylo podle mých, ani našich představ. Klíčový faktor byl, že domácí prostě stříleli a dávali o mnoho víc bodů než my. Když vám někdo dá přes sto bodů, není lehké proti tomu hrát,“ řekl Darious Moten, forward BK REDSTONE Olomoucko.

Pardubice – BK REDSTONE Olomoucko 108:70 (29:18, 57:40, 85:56)

Nejvíce bodů: Rikič 19, Šafarčík 18, Štěrba 15 - Vučičevič 12, Welsch a Kněževič po 11.

Další články