Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Basketbalisté BK REDSTONE ztratili se Slavií

Basketbalisté BK REDSTONE ztratili se Slavií

foto: Petr Pelíšek

02. 04. 2023 - 22:56

Basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko po středeční prohře s USK Praha nezvládli doma v Čajkaréně ani sobotní duel s dalším pražským soupeřem. Slavii podlehli 80:83.

Do utkání mělo díky trojkám a útočným doskokům lepší vstup BK REDSTONE, ale hostům se do poločasu povedlo stav otočit. Ve třetí části však Pipkins, Vučičevič a Kněževič zatroubili k obratu domácích, aby se nakonec rozhodovalo až v posledních 90 sekundách. John trojkou poslal sešívané na 75:78, šestkami pár vteřin před závěrem zvýšil na 77:81 a po trojce domácího Pipkinse znovu z trestné linie korunoval výhru hostů.

„Takových zápasů jsme v sezoně odehráli hodně. Vysoko jsme prohrávali, tým se ale dokázal vrátit. Tentokrát jsme se dostali až do vyrovnané koncovky, bohužel poslední střely ovládl hostující Trevor John. Chyběly nám některé individuality, místo nich dostali prostor další a odehráli dobré minuty. Aspoň to je pozitivum,“ uvedl Tihomir Bujan, kouč BK REDSTONE Olomoucko.

„Byl to těžký zápas, ale i atraktivní. Hodně těžkých střel, pro diváky to bylo zajímavé. Měli jsme šanci zvítězit, ale nezvládli jsme úplnou koncovku. Chyběl kousek. Podařilo se mi dát hodně bodů, cítil jsem, že můžu být úspěšný. Ale nebylo z toho vítězství pro tým, proto z toho žádnou velkou radost mít nemůžu,“ řekl Luwane Pipkins, rozehrávač BK REDSTONE.

Další články