Zde může být vaše reklama.

Basketbalisté skončili čtvrtí

Basketbalisté skončili čtvrtí

28. 04. 2019 - 21:39

Na čtvrtém místě prvoligové soutěže skončil tým Basketbal Olomouc. V sérii o bronz prohráli s Pískem oba zápasy, ten druhý dnes doma v Čajkaréně.

V prvním duelu v Písku prohráli Hanáci v pátek o dvanáct bodů a tím byl dán ráz druhého zápasu. Olomouckým jakoby tato skutečnost trošku ubrala na sebevědomí a naopak hosté si hráli v pohodě to, co potřebovali. Domácím nešla střelba za tři body a po poločasu prohrávali o osmnáct bodů. Pak ale tým zabojoval, závěr zdramatizoval, mohl i vyhrát, ale v posledních sekundách měl trošku smůly.

„První půle byla asi nejhorší, co jsme doma zahráli. Nevím, jestli kluky svazovala zodpovědnost. Chtěli jsme to urvat, i když jsme měli ztrátu, ale dalo se to dohnat. Jsem rád, že to mužstvo nezabalilo, i když to bylo o dvacet. Šli jsme za vítězstvím, kdybychom dali z poslední střely koš, tak jsme vyhráli. Ale na kdyby se nahraje. Kdybychom skončili třetí, tak to bylo lepší, ale myslím, že i to čtvrté místo je pro mančaft dobré,“ řekl Michal Pekárek, trenér týmu Basketbal Olomouc.

Basketbal Olomouc – Sokol Písek 95:99 (17:25, 34:52, 64:77)

Další články